DK NO SE
- Ingen told / andre afgifter
- Afsendes fra Norge

Kategorier

Nyhedsbrev

ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME Se fuld størrelse

ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME

3-MINUTTER RYNKECREME. 30 ML.

Flere detaljer

Krem

890 DKK

Nedsat pris!

-600 DKK

1 490 DKK

Har du prøvet mange rynkecremer for at slippe for rynkerne, men uden at finde noget, der virker? Så har vi en god nyhed til dig! Nu sælger vi en utrolig rynkecreme fra New York, der virker på 3 MINUTTER! Lad være med at bruge penge på laser og andre meget dyre rynkebehandlinger, før du har testet vores antirynkecreme! Prøv vores Erase 3-MINUTTERs antirynkecreme og få glat hud efter 3 MINUTTER! Kæmper du med rynker i ansigtet såsom rynker under øjnene, rynker i panden, rynker rundt om munden / på overlæben, eller vil du forebygge rynker? Så har vi løsningen til dig! Smør cremen på, og lad den virke i 3 MINUTTER, og din rynkede hud bliver glat i 8 til 12 timer!

Dette er efter vores mening den bedste rynkecreme på markedet! Vi kalder det ansigtsløftning på 3 MINUTTER! Du har sikkert læst diverse råd i dameblade og rynketips, uden at dette har givet dig færre rynker? Prøv vores rynkecreme og bliv overbevist! Erase 3-MINUTTER facelift produceres i USA og har en meget høj kvalitet. Aldring af huden og rynket hud, der skyldes rygning og stress osv. er et stort problem for mange. Men nu kan du endelig gøre noget ved det uden kirurgi eller laserbehandling! Slip af med dine rynker i dag!

Erase 3-minutters rynkecreme er designet til at fungere med selv de mest følsomme hudtyper. Prøv produktet på armen først. På denne måde vil du vide, om du vil få en reaktion, ligesom ethvert kosmetisk produkt, du ville købe.

Ingredients: Purified Water, Sodium Silicate, Magnesium Aluminium Silicate, Propylene Glycol, Sodium Carboxymethyl Cellulose, Collagen, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Carbomer, Polysorbate 20, Retinol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.