DK NO SE
- Ingen told / andre afgifter
- Afsendes fra Norge

Kategorier

Nyhedsbrev

Hvad er rynker?
Rynker er en naturlig del av hudens aldring. Huden bliver med tiden tyndere og mister nogle af sine elastiske egenskaber. Hos alle mennesker sker der en proces, hvor blodcirkulationen og næringen til huden bliver ringere, og huden får folder og bliver slappere. Personer med lys hud og med få pigmenter er mere udsatte for rynker sammenlignet med personer med mørk hud. Men alle får rynker, dog nogle flere end andre.

Hvorfor får vi rynker?
Rygere er ofte mere udsatte for at få rynker end ikke-rygere, fordi  rygning ødelægger de blodårer, der nærer huden. Rygning giver især rynker rundt om øjnene og rundt om munden. Udover aldring og rygning er solens stråler også en vigtig faktor. Solens UVA- og UVB-stråler medfører forandringer i underhuden, som igen fører til, at huden bliver tyndere.

Hvad kan man gøre?
Der finder forskellige metoder til at fjerne rynker for at opnå en glat hud. Laserbehandling, behandling med peeling, kirurgiske indgreb som ansigtsløftning / facelift. Medicinen Aberela indeholder Vitamin A, der er kendt for at være i stand til at fjerne de fine linjer. Aberela er imidlertid receptpligtig og er beregnet til behandling af acne. Det findes også forskellige rynkecremer på markedet. Nogle virker, andre virker ikke. Vi mener, at vores antirynkecreme Erase 3-minutter er noget af det bedste på markedet. Kirurgi og andre metoder er meget kostbare.

Beskyt dig mod solen ved at bruge en solcreme med høj solfaktor, og overdriv ikke solen for at undgå linjer i huden. Hvis du ryger, bør du holde op for at modvirke rynkedannelse. Ved at kvitte røgen, vi du desuden forsinke aldringen af huden og samtidig blive sundere. En sund kost er også vigtig for at undgå rynket hud. Nyere forskning viser også, at hvis man spiser en kost med meget raffineret sukker, kan dette have en direkte effekt på rynker. Husk, at det er sundt for huden at drikke meget vand, og det vil hjælpe dig til at få en sund og glattere hud.

Træning holder blodcirkulationen i gang og vil få huden til at se yngre og sundere ud. Søvn har også betydning for dine rynker. Sover man for lidt får man blå ringe og poser under øjnene. Om dagen arbejder huden med at beskytte sig selv mod UV-stråler, sol og forurening. Om natten fyldes kroppen med ny energi og giver huden tid til at forny sig. Rigelig søvn gør underværker for en grov og ujævn hud.