DK NO SE
- Ingen told / andre afgifter
- Afsendes fra Norge

Kategorier

Nyhedsbrev

Når du begynder at bruge vores ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME vil din hud føles lidt strammere. Denne følelse vil forsvinde lidt efter lidt. Produktet gør din hud til det, den var for 10 eller 15 år siden, og det tager dine ansigtsnerver en tid at vænne sig til den nye form. Efter at du har brugt vores ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME nogle gange, mærker du dog ikke mere dette. I modsætning til andre produkter hæmmer ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME ikke dine muskelbevægelser på nogen måde. Se i spejlet; bevæg dit ansigt, og du vil se, at det ser helt normalt ud - bare meget yngre! ***

Selv om effekten varer 8-10 timer, før den begynder at aftage, kan resultaterne være forskellige. Fugt, aktivitet - specielt udendørs i solen, når du sveder meget samt din hudtype spiller ind, hvad enten huden er fedtet eller tør.

Ved længerevarende brug vil du mærke, at huden begynder at bevare sin nye form. Du vil opleve en reduktion i antallet af rynker og en udjævning af rynkernes dybde, hvis ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME bruges regelmæssigt.

Hvis du påfører for meget antirynkecreme, vil du få nogen hvide rester på din hud. Du kan enten dække dette med en mineralsk sminke, eller vaske det af og prøve påny med mindre creme. Du vil hurtigt lære hvor lidt, der er behov for, for at rynkecremen er effektiv og der ikke kommer hvide rester.

Desværre kan du ikke bruge fugtighedscreme, når du bruger ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME.

Fugtighedscreme ødelægger effekten. Der er dog nogle små fif, du kan benytte dig af: Brug en meget let fugtighedscreme 20 MINUTTER, før du bruger ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME, eller nøjes med at bruge fugtighedscreme om natten.

De fleste solcremer er oliebaserede, og de vil da fjerne effekten af ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME.

Mange makeup-produkter er også oliebaserede og vil dermed nedsætte effekten af ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME.

Mineralsk baseret sminke kan du godt bruge. Prøv det, hvis du ikke har gjort det før. De fleste kan godt lide denne type af sminke.

ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME er normalt mild i forhold til sensitiv hud. Meget få af vores kunder har oplevet hudirritation efter påføringen. Dette går ofte over efter nogle få påføringer. Hvis dette ikke sker, så stop med at bruge produktet.

Hvis du ønsker at se mange år yngre ud, så giv ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME en chance! De fleste brugere har ingen problemer, og de som oplever problemer, kan normalt omgå dem med de metoder, som er beskrevet herover.

Spørsmål og svar:

Hvordan bruger jeg ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME?

ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME er formuleret til at trænge dybt ind i ren hud. Det er vigtigt, at du bruger et godt rensemiddel som makeupfjerner for at sikre, at al olie, sminke, solcreme og urenheder bliver fjernet fra hudens overflade, så ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME kan trænge ind i huden. Hvis huden stadig indeholder olier eller rester af sminke, vil ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME ikke virke så effektivt.

Et tyndt lag ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME skal bruges i hele ansigtet. Gnid forsigtigt ind i huden, men undlad at gnide, til huden bliver tør. Lad ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME tørre. Medens den tørrer, vil huden trække sig sammen og strammes. Hvis der ses en lille hvid film, betyder det, at du har brugt for meget creme. Tør forsigtigt det overskydende væk med en fugtig klud og prøv igen. Dersom du befinder dig i et varmt rum eller sveder, så find et sted, der er køligere, så cremen kan tørre hurtigere. Jo hurtigere cremen tørrer, jo mere dramatiske resultater opnår du. Brug gerne en hårtørrer, der kan blæse uden at varme luften op.

Kan ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME blive påført over sminke eller solcreme?

ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME er skabt til at arbejde med ren, tør hud. Etter cremen er tørret, og de ønskede resultater er opnået, anbefaler vi, at du bruger en mineralbaseret makeup. Du kan bruge solcreme på huden op til 30 MINUTTER, før du bruger ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME.

Hvordan er ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME sammenlignet med andre metoder?

ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME er langt bedre end de fleste andre metoder. ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME strammer og løfter. Her er ingen nåle og smerte, og du kontrollerer resultatet.

Vi har haft testpersoner, som har oplevet 15 mm løft af deres øjenbryn, hvilket er et langt bedre resultat, end en pandeløftning, og du sparer mange penge!

Er det et permanent løft, som ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME giver?

Nej, men huden har en hukommelse, og hvis du f.eks. sover på dit ansigt, har du nok oplevet, at der kan gå lidt tid, før huden får sin normale position. Og omvendt – hvis huden i ansigtet ‘fryses’ i størstedelen af tiden i sin mere ungdommelige form, vil dette have en tendens til at vare ved.

Er det trygt at bruge ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME?

Ja, og det er godt for ansigtet. Døjer du med rynker i ansigtet som f.eks. rynker under øjnene, rynker i panden, rynker rundt om munden eller på overlæben, er dette produktet for dig. ERASE produceres under kontrollerede forhold af certificerede og uddannede kemikere og farmaceuter i henhold til offentlige standarder og kontrolleres af bl.a. FDA, EPA og andre kontrolorganer.

Hvor længe holder en flaske ERASE 3-MINUTTER RYNKECREME?

Hvis du bruger cremen i hele ansigtet hver dag, kan du forvente, at flasken holder 3 til 4 uger. Men hvis du kun bruger den på problemområder eller benytter den ved særlige lejligheder, vil den holde meget længe. Holdbarheden er ca. to år. Hvis du har opbevaret flasken ubrugt i lang tid, så ryst den godt for at blande indholdet. Cremen kan størkne i meget kolde omgivelser. Hvis dette sker, varmes den forsigtigt op - dyp flasken i varmt vand, til indholdet igen er flydende, og ryst flasken godt.

Vil effekten aftage gradvist?

Ja, og du må gerne påføre igen, når du føler, at du trænger til en genopfriskning. Gentagen brug skader ikke din hud. Faktisk vil det kun hjælpe den med at beholde sin "nye" form, som den havde for nogle år siden.